HTML

"Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.
Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a Föld, fölötted az Ég, benned a létra."
(Weöres Sándor: Szembe-fordított tükrök)

Aranyfa kertje

Úton járó kertészek vagyunk. A kertészet világában szerzett elméleti tudásunkat gyakorlati tapasztalatainkkal és őseink több száz éves hagyományaival ötvözzük. Az ARANYFA számunkra a Teremtő és a Teremtett világ, az ember és a természet közösségét jelképezi. Tervező és építő emberként az ember, az épített környezet és a természet együtt LÉLEK(G)-zésén dolgozunk. Légy társunk e kalandos úton! Megyesi Éva és Müller Krisztina

Arc-Kép

Megyesi Éva
kertészmérnök

Sokáig azt gondoltam, hogy véletlenül lettem kertész, hisz a gimnáziumi kedvenc tantárgyaim alapján választottam a Kertészeti Egyetemet. Csak évekkel később derült ki, hogy családom számára akkori választásom egyáltalán nem volt meglepetés.
tovább »Müller Krisztina
táj- és kertépítész,
vezető tervező

Kaposváron születtem, május 27-én, Pünkösdváró péntek reggelén.
Az út így magától értetődően adódott: az ég- igérő- fát kell megjárnom.
tovább »

 

Zöld udvar címmel hirdetett pályázatot a “Belső-Ferencváros kulturális negyed fejlesztése” elnevezésű városrehabilitációs projekt keretében Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata.
A pályázat célja, hogy adott esetben szakértő bevonásával a Ráday utca, a Bakáts tér és a Kálvin tér között; a Bakáts téren; a Kálvin téren; a Csarnok téren lévő lakóházak udvarán több zöldfelület, növényzet jelenjen meg. Amennyiben lehetőség van rá, úgy az utcai homlokzatok növénnyel való feldíszítését is támogatják. A pályázatot nonprofit szervezetek részére írták ki, a benyújtási határidő 2012. március 05. 14:00 óra.
Szakértői tevékenységet, tanácsadást, a növényzet elhelyezésére vonatkozó vázlatterv kidolgozását, a növényzet beszerzését, telepítését, elhelyezését, a telepített növényzet fenntartását kívánják támogatni ezzel a lehetőséggel. A pályázaton a IX. kerületben bejegyzett székhellyel / telephellyel / rendelkező vállalkozói tevékenységet folytató nonprofit szervezetek vehetnek részt.
Támogatás összege minimum bruttó 100 000 Ft, maximum bruttó 457 200 Ft.
A pályázat benyújtásának határideje 2012. február hó 01-től 2012. március hó 05. nap, 14:00 óráig tart.
A pályázattal kapcsolatos bővebb információ az önkormányzat honlapján www.ferencvaros.hu olvasható.
 
A pályázattal kapcsolatos szakértői tevékenységre és tanácsadásra szeretnénk ezúton felajánlani közreműködésünket, tudásunkat. Ha igénylik, kérem keressenek meg bennünket az alábbi e-mail címeken:
Megyesi Éva - fenyliget@gmail.com
Müller Krisztina - napkert@gmail.com

Címkék: ajánló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyfa.blog.hu/api/trackback/id/tr334122441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél. Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a Föld, fölötted az Ég, benned a létra."
(Weöres Sándor: Szembe-fordított tükrök)